החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
קולים את הפלפלים בתנור בחום של 220 מעלות, עד להשחמה של הקליפה. מניחים בצד.
2
מכניסים לסיר את החמאה, ולאחר שהיא מתחממת מוסיפים את הבצל, המרווה, התימין והרוזמרין. כשהבצל משחים מוסיפים את השום, גרגירי הכוסברה והחומץ הבלסמי עד לצמצום הנוזלים.
3
קולפים את הפלפלים הקלויים, קוצצים אותם ומוסיפים לסיר. מוסיפים את ציר הירקות עד לכיסוי. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש בינונית כחצי שעה.
4
מתבלים במלח לפי הטעם, טוחנים את תכולת הסיר בבלנדר ידני ומסננים דרך מסננת.
5
מוסיפים את השמנת ומביאים שוב לרתיחה, מסירים מהאש.
להגשה
6
מורחים את פרוסות הלחם בדבש. פורסים את גליל גבינת הסנט מור לפרוסות ומניחים גבינה על כל פרוסת לחם. קולים את הפרוסות בתנור במשך 2-3 דקות בחום של 220 מעלות. מגישים את הפרוסות הקלויות לצד המרק.