מחוץ לעונת המשמשים משתמשים בענבים, שזיפים או נקטרינות
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מפזרים סוכר וקוניאק על המשמשים, מערבבים ושומרים להמשך.
3
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר וחמאה במהירות גבוהה מאוד במשך כ-7 דקות, עד לקבלת קרם אוורירי. מקפלים פנימה קמח ומערבבים.
4
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת, ומסדרים עליה את המשמשים. יוצקים את הנוזלים שנותרו בכלי.
5
אופים כ-25 דקות, או עד שהבצק זהוב וקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים ומגישים חמים או בטמפ’ החדר.