מתכון

נתחי סינטה עם פטריות ברוטב בוטנים וקרם קוקוס

מנה אסייאתית מהירה להכנה וטעימה במיוחד

4,251 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
נתחי סינטה מוקפצים עם פטריות ברוטב בוטנים וקרם קוקוס של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר
נתחי סינטה מוקפצים עם פטריות ברוטב בוטנים וקרם קוקוס של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר

כלים: מחבת גדולה או ווק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסינטה

לרוטב

אופן ההכנה

לרוטב

1

מרתיחים בסיר קטן את חומרי הרוטב ומבשלים כ-5 דקות על אש קטנה.

לסינטה

2

מאדים את הבצל בשמן במחבת גדולה או בווק, ומוסיפים את הפטריות, השום ונתחי הסינטה. יוצקים את הרוטב, מקפיצים הכל יחד, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים.

הצעת הגשה

3

ניתן להגיש עם תלתלי בצל ירוק