הקפידו על הקפצה קצרה של השעועית כדי לשמור על מרקמה הפריך.
להכנת המתכון צריך 1 כף גדושה סמבל
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים קוביות טופו בווק עם שמן עמוק עד שהן פריכות ושחומות. מסננים ומניחים על נייר סופג.
2
מלהיטים 2 כפות שמן בווק נוסף או במחבת ברזל כבדה. מטגנים-מערבבים שאלוט, שום וג'ינג'ר. נזהרים שלא ייחרכו.
3
מחזירים את הטופו לווק, מוסיפים פטריות, שעועית ושמן שומשום וממשיכים להקפיץ כ- דקות על להבה גבוהה.
4
מוסיפים סָמְבָּל, סויה וצ'ילי תוך כדי ערבוב. ממשיכים להקפיץ עד שגוון השעועית דוהה מעט והיא מבושלת אך עדיין פריכה.