כאן שידכתי את הסברינה לסירופ מתובל בזעפרן שנספג בה היטב ומגדיל את נפחה – תנו לה לשתות את הסירופ בלי חשש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסברינה
לסירופ
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הסברינה
1
ערבלים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית קמח, מלח, סוכר ושמרים.
2
מוסיפים בהדרגה ביצים וחלב וממשיכים לערבל עוד כ־5 דקות. מוסיפים חמאה ולשים עוד 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
3
מעבירים את הבצק לתבניות סיליקון בקוטר 7 ס"מ ובגובה 3 ס"מ. מתפיחים כ־40 דקות.
4
מחממים תנור ל־200 מעלות.
5
אופים את הסברינות 3 דקות. מנמיכים את החום ל־180 מעלות וממשיכים לאפות עוד כ־15 דקות עד שהן מכפילות את נפחן ומזהיבות. מצננים.
מכינים את הסירופ
6
מרתיחים בסיר רחב את כל מרכיבי הסירופ. מקטינים את האש ומבשלים עוד כ־5 דקות.
7
מסירים מהאש ומניחים את הסברינות בתוך הסירופ עד שהן מצטננות. מגישים בטמפרטורת החדר עם מעט מהסירופ, קצפת רכה וענבים.