מתכון

סוכריות מרמלדה תפוז

במקום לקנות בפיצוצייה, תנו לילדים את הדבר האמיתי ותכינו סוכריות מרמלדה ביתיות שדורשות מעט מאד מאמץ

4,742 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
סוכריות מרמלדה תפוז. צילום: דניאל לילה | סגנון: רותם ניר
סוכריות מרמלדה תפוז. צילום: דניאל לילה | סגנון: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים פקטין עם 30 גרם סוכר בצלוחית קטנה.

2

מביאים לרתיחה את כל החומרים למעט הסוכר והפקטין. מוסיפים את הפקטין והסוכר תוך כדי ערבוב. מבשלים כ-5 דקות עד שהתערובת מסמיכה.

3

יוצקים את התערובת לתבניות סיליקון עם שקעים בקוטר 3 ס”מ ומקררים לטמפ’ החדר. מחלצים מהתבנית, טובלים בסוכר ומגישים.