רוטב חמאת הזעתר נותן למנה טאץ׳ אותנטי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפסטה
למילוי
לרוטב
אופן ההכנה
הפסטה
1
מערבבים את מרכיבי בצק הפסטה במיקסר עם וו לישה במשך 12 דקות, עד קבלת בצק אחיד. קורצים מהבצק שלושה כדורים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך חצי שעה לפחות.
2
מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי הדק ביותר. חותכים את הבצק למלבנים בגודל 10x7 ס״מ.
3
מערבבים את מרכיבי המילוי, ממלאים כל מלבן בצק וסוגרים לצורת סוכרייה.
4
חולטים את הפסטה במים רותחים במשך 3 דקות.
הרוטב
5
מחממים מחבת על אש גדולה ומרתיחים את שמן הזית, הזעתר ומי הבישול של הפסטה. מוסיפים את החמאה והמלח, מערבבים ומסירים מהאש. יוצקים את הרוטב על הפסטה.