מתכון

סופגניות פבלובה קרים צ'יז

לסופגניות ולמלית מסקרפונה ושוקולד לבן: ראו מתכון סופגניות בסיסי ומתכון סופגניות מסקרפונה פירות יער של רולדין

1,048 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סופגניות פבלובה קרים צ'יז של רולדין. צילום וסטיילינג: אל סיון ציפורין
סופגניות פבלובה קרים צ'יז של רולדין. צילום וסטיילינג: אל סיון ציפורין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למקלות המרנג

לציפוי הלבן

לעיטור

אופן ההכנה

למקלות המרנג

1

מניחים בקערה מעל לסיר עם מים חמים את החלבונים עם הסוכר ומערבבים היטב.

2

מחממים ל-70 מעלות עד שהסוכר נמס לגמרי, תוך כדי ערבוב מדי כמה דקות.

3

מעבירים לקערת מיקסר עם מטרפה ומקציפים עד לקבלת מרנג חזק ומבריק.

4

מזלפים בעזרת שק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 8 מקלות ארוכים על תבנית אפייה.

5

מחממים תנור ל-90 מעלות ואופים את המקלות במשך כ-3 שעות עד שהמקלות יבשים לגמרי מבפנים.

לציפוי הלבן

6

ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים לתוכו את השמן.

הרכבת הסופגנייה

7

ממלאים את הסופגנייה בחלקה העליון בקרם מסקרפונה בעזרת שק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 7.

8

טובלים את הסופגנייה בציפוי הלבן ומנערים היטב על מנת ליצור ציפוי דק ואחיד.

9

מחממים מעט ריבת פטל ובעזרת שק זילוף מזלפים פסים על הסופגנייה בסגנון חופשי.

10

מניחים מקלות מרנג ומקשטים באוכמניות או פטל טרי.

11

מפזרים מעל אבקת סוכר.