החומרים טבלת מידות ומשקלות
למקלות המרנג
לציפוי הלבן
לעיטור
אופן ההכנה
למקלות המרנג
1
מניחים בקערה מעל לסיר עם מים חמים את החלבונים עם הסוכר ומערבבים היטב.
2
מחממים ל-70 מעלות עד שהסוכר נמס לגמרי, תוך כדי ערבוב מדי כמה דקות.
3
מעבירים לקערת מיקסר עם מטרפה ומקציפים עד לקבלת מרנג חזק ומבריק.
4
מזלפים בעזרת שק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 8 מקלות ארוכים על תבנית אפייה.
5
מחממים תנור ל-90 מעלות ואופים את המקלות במשך כ-3 שעות עד שהמקלות יבשים לגמרי מבפנים.
לציפוי הלבן
6
ממיסים את השוקולד הלבן ומערבבים לתוכו את השמן.
הרכבת הסופגנייה
7
ממלאים את הסופגנייה בחלקה העליון בקרם מסקרפונה בעזרת שק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 7.
8
טובלים את הסופגנייה בציפוי הלבן ומנערים היטב על מנת ליצור ציפוי דק ואחיד.
9
מחממים מעט ריבת פטל ובעזרת שק זילוף מזלפים פסים על הסופגנייה בסגנון חופשי.
10
מניחים מקלות מרנג ומקשטים באוכמניות או פטל טרי.
11
מפזרים מעל אבקת סוכר.