מתכון

סופגניית זהב

כך תכינו ציפוי מנקר עיניים לסופגניות, ממש כמו בקונדיטוריה

2,302 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סופגניות זהב של שוקלטיירית מורן טביב זדה. צילום: גל בן זאב.סטיילינג: אינה גוטמן
סופגניות זהב של שוקלטיירית מורן טביב זדה. צילום: גל בן זאב.סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרם שוקולד לבן קסיס

לציפוי

אופן ההכנה

1

מרתיחים בסיר קטן את מחית הקסיס, השמנת ומקל הווניל (חוצים את המקל ומרוקנים את תכולתו) תוך כדי ערבוב.

2

מוסיפים לסיר את השוקולד הלבן וממתינים כמה דקות.

3

מערבלים את התערובת בבלנדר מוט עד שהיא אחידה ומצננים עד שהיא יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנטר. ממלאים את הסופגניות בקרם.

4

מחממים את הפונדנט בבן מארי או במיקרוגל עם 1-½1 כפיות מים בפולסים של 10 שניות. הפונדנט צריך להיות חמים ולהפוך למעט נוזלי. מצפים את הסופגניות בפונדנט ומניחים לייבוש. אפשר לצפות את הסופגניות באבקת זהב או בדפי זהב.