החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם שוקולד לבן קסיס
לציפוי
אופן ההכנה
1
מרתיחים בסיר קטן את מחית הקסיס, השמנת ומקל הווניל (חוצים את המקל ומרוקנים את תכולתו) תוך כדי ערבוב.
2
מוסיפים לסיר את השוקולד הלבן וממתינים כמה דקות.
3
מערבלים את התערובת בבלנדר מוט עד שהיא אחידה ומצננים עד שהיא יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנטר. ממלאים את הסופגניות בקרם.
4
מחממים את הפונדנט בבן מארי או במיקרוגל עם 1-½1 כפיות מים בפולסים של 10 שניות. הפונדנט צריך להיות חמים ולהפוך למעט נוזלי. מצפים את הסופגניות בפונדנט ומניחים לייבוש. אפשר לצפות את הסופגניות באבקת זהב או בדפי זהב.