מתכון

סופגניית פררו רושה

במקום להתלונן על הסופגניות החלטנו להתייחס אליהן בכבוד ולהפוך אותן למוצרי פטיסרי איכותיים

2,173 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סופגניות פררו רושה של שוקלטיירית מורן טביב זדה. צילום: גל בן זאב.סטיילינג: אינה גוטמן
סופגניות פררו רושה של שוקלטיירית מורן טביב זדה. צילום: גל בן זאב.סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית

לציפוי

אופן ההכנה

המלית

1

מניחים את השוקולד ומחית הפרלינה בקערה. מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. ממתינים כדקה ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה. מצננים רק עד שהתערובת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר מס' 6 או 7 וממלאים את הסופגניות מהתחתית.

הציפוי

2

ממסים את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מארי. מצננים מעט ומוסיפים את הברס. טובלים את הסופגניות בשוקולד.