מתכון

סחוג רימונים-פיסטוק

סחוג מעולה בטעמי רימון ופיסטוק שמשדרג כל מנה

סחוג רימונים פיסטוק של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל
סחוג רימונים פיסטוק של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים, למעט רכז רימונים, שמן זית, מיץ לימון ופיסטוקים, למחית דקה.

2

מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את רכז הרימונים, שמן הזית, מיץ הלימון והפיסטוקים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.