מתכון

סירופ סוכר לעוגה

לבקלוואה, עוגות בחושות או עוגות סולת. סירופ סוכר בסיסי או מתובל לכל צורכי האפייה שלכם

54,188 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2020
בתוך כ-2 דקות הסוכר נמס והופך לסירופ שקוף
בתוך כ-2 דקות הסוכר נמס והופך לסירופ שקוף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים סוכר ומים בסיר קטן מעל להבה בינונית-גבוהה 3-5 דקות עד שהסוכר נמס והסירופ מגיע לרתיחה. יוצקים את הסירופ החם באיטיות מעל העוגה.

2

גיוון: אם רוצים סירופ מתובל מתיחילים בקליית תבלינים שלמים בסיר בו מתכננים להכין את הסירופ: כמו כוכב אניס, 3-2 מסמרי ציפורן, 1 מקל קינמון, 3-4 גרגרי פלפל אנגלי או 2 עלי מרווה כשתי דקות, עד שעולה מהם ניחוח.מוסיפים את המים והסוכר מממשיכים לבשל כרגיל.