למתכון זה נדרשת השריה מוקדמת של כלילה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לדג ולמרינדה
לרוטב
להרכבת המנה ולהגשה
אופן ההכנה
מכינים את הדג
1
מערבבים את חומרי המרינדה בקערה רחבה או בתבנית, מניחים את הדג ומשרים בקירור 12-8 שעות.
2
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
3
מוציאים את הדג מהמרינדה (שומרים את המרינדה בצד), מנערים מעט ומניחים בתבנית. צולים כ-10 דקות ומוציאים מהתנור. מצננים וחותכים לפיסות קטנות.
4
מעבירים את המרינדה לסיר קטן ומבשלים על להבה גבוהה כ-10 דקות עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מסירים מהאש, מוסיפים מיץ יוזו, רוטב דגים ושמן צ'ילי ומערבבים.
מרכיבים ומגישים
5
מסדרים את עלי החסה על מגש או בצלחות הגשה. מניחים בתוך כל עלה חופן קטן של אטריות שעועית, כפית רוטב, כף גדושה של פיסות דג, שאלוט, צ'ילי, מעט עלי כוסברה, ג'ינג'ר וקשיו קלוי.