מתכון

סלופי ג'ו של הדסון

מעמידים סיר עם הבשר המתובל הזה, מעמיסים שתי כפות גדושות ללחמניות המבורגר וחוגגים

89,760 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2010
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

מתן אברהמס: "זו מנה שמתאימה לחבורה של ילדים אנרגטים ומורעבים. ב'הדסון' אני מגיש את הכריך עם שכבה נדיבה של איולי צ'יפוטלה, שנותן קיק מעושן, ומניח למעלה בייקון וצ'דר".

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב: 

1

שמים רוטב ברביקיו, עגבניות מרוסקות וג'ינג'ר בסיר קטן, מביאים לסף רתיחה ומכבים מייד את האש

מטגנים את הבשר ומבשלים עם הרוטב: 

2

מחממים מחבת ברזל גדולה ויבשה על להבה גבוהה ומטגנים בשר טחון 5-4 דקות עד שהוא מזהיב היטב. מתבלים במלח ופלפל. אם אין מחבת גדולה מספיק, אפשר לטגן את הבשר בשני סבבים.

3

מוסיפים למחבת את הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה למינימלית ומבשלים 3-2 דקות.

גיוונים:

4

הנה עוד כמה תוספות אפשריות: גבינת פפר ג'ק, פלפלי חלפניו כבושים או ביצת עין.