הכי טעים עם מלפפוני קיץ קטנים. אם לא מצאתם, לכו על "מלפפוני טעם" שמוכרים במגשיות קרטון קטנות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מבשלים אטריות שעועית 4-3 דקות במים רותחים (ללא מלח או תבלינים), מסננים ושוטפים במים קרים. קורעים את האטריות המבושלות ביד למקטעים באורך 20-10 ס"מ.
2
בינתיים משרים אצות ווקאמה במים כ- 10 דקות עד שהן מתרככות וסוחטים.
3
שמים בקערה את האטריות, האצות ומלפפונים ומערבבים עם כפות הידיים תוך כדי מעיכה קלה עד שהמלפפונים קצת נשברים. מפזרים ג'ינגר כבוש.
4
מערבבים את חומרי הרוטב בקערית נפרדת ויוצקים על הסלט. אפשר לשמור כמה שעות בקירור לפני ההגשה.