מתכון

סלט אנטיפסטי בוויניגרט סילאן

מאיר ברבי מגיש מתכון איטלקי לסלט אנטיפסטי שיתאים בול לארוחת חג השבועות

8,935 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט אנטיפסטי בוויניגרט סילאן של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר
סלט אנטיפסטי בוויניגרט סילאן של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את החסות, עלי הבייבי, בזיליקום, ארוגולה ועגבניות השרי. חותכים את האפרסק, הארטישוק והפלפלים הקלויים לרצועות ומוסיפים לקערה. חותכים את הבטטה לרצועות דקות בקולפן ומטגנים לקבלת מרקם פריך.

לוויניגרט

2

מערבבים בצנצנת את שמן הזית והלימון. מוסיפים את שאר מרכיבי הוויניגרט ומערבבים עד למרקם אחיד.

להגשה

3

מוסיפים את הוויניגרט לירקות, מערבבים ומעבירים לקערת הגשה. מוסיפים מעל את רצועות הבטטה הפריכות והשקדים.