החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מערבבים בקערה את החסות, עלי הבייבי, בזיליקום, ארוגולה ועגבניות השרי. חותכים את האפרסק, הארטישוק והפלפלים הקלויים לרצועות ומוסיפים לקערה. חותכים את הבטטה לרצועות דקות בקולפן ומטגנים לקבלת מרקם פריך.
לוויניגרט
2
מערבבים בצנצנת את שמן הזית והלימון. מוסיפים את שאר מרכיבי הוויניגרט ומערבבים עד למרקם אחיד.
להגשה
3
מוסיפים את הוויניגרט לירקות, מערבבים ומעבירים לקערת הגשה. מוסיפים מעל את רצועות הבטטה הפריכות והשקדים.