החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב אסייתי
להגשה
אופן ההכנה
1
מכינים את אטריות האורז והקינואה על פי הוראות היצרן. מניחים להתקרר.
רוטב
2
מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר במשך דקה. שמים בקערת ערבוב את האטריות, הגזר והעגבניות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים ביד היטב תוך כדי מעיכת העגבניות. מוסיפים את הבוטנים, הקינואה והבצל הירוק ומערבבים שוב. מוסיפים את האבוקדו והירוקים ומערבבים בעדינות. מעבירים לקערת ההגשה.
טופו
3
מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הטופו וצולים מכל הצדדים. מוסיפים את הרוטב ומקרמלים עוד דקה. יוצקים על הסלט.
הגשה
4
בוזקים בוטנים קלויים וקצת שומשום מלמעלה. שמים שתי פרוסות צ'ילי אדום וכמה עלי כוסברה.