מתכון

סלט בורגול ורוסטביף

סלט שהוא ארוחה שלמה, שבו הנתחים הקרים של הרוסטביף משתלבים היטב בירקות הטריים

9,416 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע
צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע

הנה רעיון לסלט שהוא ארוחה שלמה. את עגבניות השרי אני גם טוחן למעין רוטב וגם משלב בסלט – החומציות שלהן כובשת מעט את הבשר ומעניקה לו מרקם יותר נגיס וטעם רענן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים בורגול היטב, משרים ב-4 כוסות מים פושרים למשך 40 דקות ומסננים.

2

טוחנים 30 עגבניות שרי בבלנדר ומסננים (זורקים את התוכן המוצק). את יתר העגבניות חוצים.

3

סוחטים את הבורגול במסננת, מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר החומרים. יוצקים מעל את מיץ העגבניות, מערבבים ומגישים.