מתכון

סלט ביצים וחציל כבוש

שף רועי ענתבי מראה איך מכניסים לתפריט הביתי חומרי גלם ומנות מהמטבח הלבנטיני המקומי

17,717 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סלט ביצים וחציל כבוש של שף רועי ענתבי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
סלט ביצים וחציל כבוש של שף רועי ענתבי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט ביצים

לחציל כבוש

אופן ההכנה

לסלט הביצים

1

מועכים את הביצים עם מזלג, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.

לחציל הכבוש

2

אופים את פרוסות החציל במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל־200 מעלות, עד שהן משחימות.

3

מערבבים את מרכיבי המרינדה ומשרים בה את החצילים הקלויים במשך 24 שעות. מגישים את סלט הביצים על החציל הכבוש.