החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
מכינים את הכרובית
1
מבשלים פרחי כרובית בסיר עם מי מלח רותחים כ-2 דקות עד שמתרככים מעט. מכבים את האש, מכסים וממתינים 20 דקות שיתקררו.
2
מסננים את הכרובית ומעבירים לקערה. מתקבלת כרובית נימוחה.
מכינים את הבצל
3
מחממים שמן במחבת ומטגנים בצלים כ-10 דקות על להבה נמוכה ותוך כדי ערבוב עד שנעשים שקופים ומזהיבים קלות. מעבירים עם שמן הטיגון לקערת הכרובית (השמן ישמש כחלק מן הרוטב) ומצננים.
4
מוסיפים לקערה ביצים, בצל ירוק, כוסברה ושומשום.
מכינים את הרוטב ומגישים
5
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת או טורפים עם מטרפה ויוצקים על הסלט. מערבבים מעט ומעבירים לקערת הגשה.