מתכון

סלט דגן ותירוש

מתוך "במטבח עם התנ"ך – מתכונים לגוף ולנשמה" של רינה רוסנר

מאי 2019
סלט דגן ותירוש מתוך "במטבח עם התנ"ך – מתכונים לגוף ולנשמה"של רינה רוסנר
סלט דגן ותירוש מתוך "במטבח עם התנ"ך – מתכונים לגוף ולנשמה"של רינה רוסנר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

סלט

1

מרתיחים את המים ומוסיפים את גריסי הפנינה. מבשלים את הגריסים עד שהמים נספגים כולם או עד שהגריסים רכים, 40-30 דקות. מניחים לקירור. מכניסים לקערה את כל מרכיבי הסלט, למעט גבינת הפטה, ומוסיפים את גריסי הפנינה.

רוטב

2

מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, יוצקים אותו על הסלט ומוסיפים מעל את הגבינה. מגישים מיד.