מתכון

סלט חם של עגבניות ובצל צלויים בפיתה

הפיתה פשוט הזמינה את הסלט פנימה ומומלץ לחרוך אותה קצת על להבת הגז - זה הרבה יותר טעים מלחמם בתנור או בטוסטר

8,266 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סלט חם של עגבניות ובצל צלויים בפיתה. צילום: shutterstock
סלט חם של עגבניות ובצל צלויים בפיתה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מלהיטים מחבת פסים, מניחים עגבניות ובצלים וצולים- את העגבניות 5 דקות מכל צד עד שהן נחרכות מעט ואת רבעי בבצלים 10 דקות מכל אחד משלושת צדדיהם עד שהם נחרכים.

2

נפטרים מקליפת העגבניות והבצל וקוצצים גס. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים. מניחים בצד לאיחוד טעמים עד שהפיתות מתחממות. אם לא אוכלים מיד, שומרים במקרר עד יומיים.

3

מחממים את הפיתות ואוכלים: מכניסים סכין לפיתה אוחזים בכת הסכין ומחממים מעל להבת אש נמוכה 2-1 דקות מכל צד.

4

ממלאים את הפיתה בסלט ומגישים עם זיתים.