החומרים טבלת מידות ומשקלות
לויניגרט לימונים כבושים (ל-250 מ"ל רוטב)
לסלט
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב
1
שמים בכלי גבוה שמן זית, לימונים כבושים עם כף מהנוזל שלהם, מלח ים ופלפל צ’ילי טרי קצוץ. טוחנים בעזרת מוט ריסוק ידני.
מכינים את הסלט
2
חולטים שעועית ירוקה בשפע מי מלח רותחים למרקם אל-דנטה במשך 10-7 דקות (תלוי בסוג).
3
חולטים שרימפס במים רותחים עם מעט מלח במשך דקה ומקררים מייד במי קרח.
4
מערבבים את החסות, השעועית והשרימפס עם יתר החומרים, מתבלים בוויניגרט ומגישים.