החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות. מתבלים את קוביות הדלעת בשמן זית, סירופ מייפל, מלח, פלפל ותימין. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15־25 דקות עד שהדלעת מזהיבה.
2
מכינים את הרוטב: טורפים עם מטרפה בצלי שאלוט וחומץ בן יין. מוסיפים לתערובת שמן זית ודבש ענבים וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת חלקה. מתקנים תיבול.
3
מרכיבים את הסלט: חוצים את החסות לאורכן ומסדרים בצלחת הגשה. מפזרים על החסות את קוביות הדלעת ומזלפים את הרוטב. מקשטים באגוזי לוז ועלי טרגון ומפזרים פפריקה מתוקה.