מתכון

סלט ירוקים ופיצוחים

הסלט הזה מערב המון מרקמים פריכים ופציחים. אין צורך להוסיף מלח מכיוון שהפיצוחים הקלויים מלוחים

24,822 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סלט ירוקים ופיצוחים של גולן ישראלי. צילום: דניאל לילה
סלט ירוקים ופיצוחים של גולן ישראלי. צילום: דניאל לילה

חשוב מאוד שעשבי התיבול יהיו הכי טריים שאפשר משום שהם מכתיבים את הטעמים של הסלט. אפשר לגוון את הרכב הפיצוחים לפי הטעם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

שמים את כל הירוקים בקערה גדולה.

2

מרסקים גס את הפיצוחים במעבד מזון בפולסים ומוסיפים לקערת הירוקים.

3

מוסיפים חמוציות, שמן זית, מיץ לימון ופלפל שחור ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.

4

מפזרים מעל מוצרלה ומגישים.