שימו לב: את המלפפונים יש להשרות במשך שעתיים.
הסלט הזה הוא מרענן חך מצוין לצד מנות בשר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
שמים מלפפונים בקערה, בוזקים מעט מלח וממתינים שעה להגרת נוזלים. סוחטים בידיים, מעבירים לקערה נקייה ומוסיפים בצל.
2
מערבבים חומץ עם סוכר, פלפל לבן ומעט מלח (חשוב להיזהר בכמות המלח מכיוון שהמלפפונים כבר הומלחו) ויוצקים על המלפפונים והבצל. מטביעים את המלפפונים היטב כדי שהם יכוסו לגמרי בנוזל. ממתינים שעה.
3
להגשה: בוזקים מעט פפריקה.