גיוונים:
• מחליפים את השמנת החמוצה ביוגורט סמיך.
• מחליפים את המלפפונים בצנוניות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים פרוסות מלפפונים עם מלח וסוכר בקערה ומניחים בצד ל- 10 דקות לכבישה קלה. מעבירים למסננת וסוחטים מנוזלים עודפים.
2
מערבבים בקערית שמנת חמוצה עם קארי ומיץ לימון. טועמים ומתקנים תיבול.
3
מערבבים בקערה את המלפפונים עם בצל, שמיר ופלפל חריף. מוסיפים את השמנת המתובלת ומערבבים או מגישים בנפרד. טעים עם קרקר או לחם פומפרניקל.