מתכון

סלט מלפפונים

הפואנטה היא למצוא את המלפפונים הכי קטנים פריכים, שמרעישים בביס הראשון. שאר החומרים, הם שחקני משנה

5,674 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
סלט מלפפונים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
סלט מלפפונים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חוצים את המלפפונים לאורכם ופורסים כל מחצית לאורך לפרוסות דקות מאוד או פורסים אותם כשהם שלמים לפרוסות אורך

2

מערבבים בקערית מיץ לימון, אנשובי, מלח, פלפל ושמן זית.

3

מערבבים את המלפפונים החתוכים עם העלים הקצוצים, מוסיפים את הרוטב ומגישים מייד.