אני מכין איתם קינוחים, מאפים, רטבים ואפילו סלט. כשבוחרים משמשים לסלט לא חייבים לבחור את המשמשים המתוקים והרכים, דווקא החמצמצים והנוקשים יותר יתאימו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצל מוחמץ
לסלט
להגשה
אופן ההכנה
מכינים בצל מוחמץ
1
מלהיטים מחבת (יבשה), מקפיצים את הבצל 3 שניות, שופכים מעל חומץ ומירין. מסירים מהאש, מעבירים לקופסה, מצננים, מכסים ומעבירים למקרר ל-15 דקות לפחות (הבצלים יישמרו גם עד חודש במקרר).
מכינים סלט
2
שמים בקערה 2 כפות בצל מוחמץ ללא נוזל הכבישה, מוסיפים את כל חומרי הסלט ומערבבים. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל פיסטוק קלוי ומגישים.