מתכון

סלט סביח

משהו בשילוב הטעמים הופך את הסביח למנה ישראלית אהובה. כאן מוגשת גרסה נטולת פחמימות שעושה חשק לעוד

7,262 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט סביח של שף רפאל אגם. צילום: אפיק גבאי
סלט סביח של שף רפאל אגם. צילום: אפיק גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטחינה

להגשה

אופן ההכנה

1

מקלפים את החציל ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מורחים בשמן זית, ממליחים וקולים בתנור חם מאוד עד שהחצילים הופכים שחומים.

2

מערבבים את כל מרכיבי הטחינה ויוצקים מעל פרוסות החציל.

להגשה

3

מגררים את הביצה הקשה מעל ומפזרים פטרוזיליה קצוצה. מזליפים רוטב עמבה מסביב.