מתכון

סלט סינטה, עגבניות וירוקים

סלט בשרי צבעוני ועשיר בכל טוב, שבמקרה גם פשוט מאוד להכנה

1,227 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סלט סינטה, עגבניות וירוקים של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
סלט סינטה, עגבניות וירוקים של הוויסקי בר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט

לסלט

אופן ההכנה

לוויניגרט

1

טוחנים את המרכיבים בבלנדר מוט עד קבלת רוטב חלק.

לסלט

2

מושחים את הסינטה בשמן זית, מתבלים במלח, פלפל ותימין וצולים במחבת על אש גבוהה עד שהבשר קריספי מבחוץ ונא מבפנים.

3

מסירים מהמחבת וממתינים מספר דקות.

4

מניחים את מרכיבי הסלט מלבד הסינטה בקערה ומערבבים.

5

חותכים את הסינטה לקוביות, מפזרים על הסלט, יוצקים את הרוטב ומערבבים קלות.