מתכון

סלט סינטה

סלט מרענן, צבעוני, קיצי ועשיר במיוחד

6,435 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סלט סינטה של שף אלעד לוי ושף נדב נצר. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק
סלט סינטה של שף אלעד לוי ושף נדב נצר. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט

לציפוי

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי הציפוי היבשים.

2

טובלים את נתח הסינטה ברוטב הטריאקי ומצפים בתערובת היבשה.

3

מחממים מחבת וצורבים בה את הנתח במשך 7 דקות בכל צד. מסירים מהאש ופורסים את הנתח לרצועות דקות.

4

מערבבים את מרכיבי הרוטב.

5

מערבבים את מרכיבי הסלט ומוסיפים את רצועות הסינטה.

6

מפזרים את השקדים.

7

מגישים בטמפרטורת החדר.