החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים עלי חסה וארוגולה בצלחת רחבה. מפזרים עליהם פרוסות מלפפון, בצל סגול, תמרים וגבינה מפוררת.
2
מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומגישים מייד.
קצת מתיקות מחמיאה לכל סלט ירוק. כאן היא מגיעה מתמרים שאליהם משדכים גבינת עיזים רעננה
מסדרים עלי חסה וארוגולה בצלחת רחבה. מפזרים עליהם פרוסות מלפפון, בצל סגול, תמרים וגבינה מפוררת.
מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל ומגישים מייד.