החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
חוצים מלפפונים לאורכם ומוציאים בעזרת כפית את החלק המרכזי הרך, שבו מצויים הגרעינים. פורסים לסהרונים, ממליחים ומניחים במסננת ל- 10 דקות להגרת נוזלים. סוחטים היטב.
2
מחממים ווק עם שמן ומקפיצים את החלק הלבן של הבצלים הירוקים עם שום, ג’ינג’ר ופלפל חריף כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב עד שעולה ניחוח.
3
מוסיפים עוף טחון ומטגנים 3-2 דקות תוך כדי הפרדת הבשר לפירורים בכף עץ רק עד שהוא מלבין. מוסיפים מיץ לימון, סויה ושמן שומשום, מורידים מהכיריים ומצננים.
4
מערבבים בקערה עשבי תיבול עם החלק הירוק של גבעולי הבצל. מוסיפים את המלפפונים ותערובת העוף כולל הנוזלים ומערבבים.
5
מגישים בתוך עלי חסה עגולה או מגלגלים בתוך עלי אורז שנטבלו לכמה שניות במי ברז עד שהתרככו.