מתכון

סלט עגבניות וחומוס בולגרי

במקום לבשל את הגרגירים, מטגנים אותם לפריכות. חשוב רק להקפיד להשתמש בגרגירי חומוס קטנים, שמיטגנים במהירות

3,330 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
סלט עגבניות וחומוס בולגרי של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
סלט עגבניות וחומוס בולגרי של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חוצים את העגבניות ומעבירים לקערה.

2

מסננים את גרגירי החומוס ממי ההשריה ומייבשים אותם בנייר סופג.

3

מטגנים את הגרגרים במחבת עם שמן זית חם עד שהם פריכים.

4

מוציאים ומניחים על נייר סופג. מפזרים עליהם מיד מעט מלח דק.

5

מוסיפים לעגבניות את העלים ובצל ירוק. מתבלים במלח ים גס ופלפל לבן גרוס טרי. מוסיפים מיץ לימון, מערבבים עם גרגרי החומוס המטוגנים ומגישים מייד.