לגרסה טבעונית: מחליפים את הבוטרגה ב־3 כפות שקדים מלוחים קצוצים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־250 מעלות במצב גריל ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מניחים את כל סוגי העגבניות בתבנית, יוצקים שמן זית, מתבלים במלח, מערבבים ומשטחים בשכבה אחת. צולים כ־8 דקות, עד שהעגבניות מתכווצות ונחרכות.
3
מניחים בצלחת הגשה גדולה ערימה של עגבניות ומפזרים קליפת ליים ובוטרגה. מתבלים עלי רוקט במיץ ליים ומלח ומערבבים. מניחים לצד העגבניות ומגישים.