מתכון

סלט עלים וענבים בוויניגרט רימונים

סלט קליל ומרענן עם הרבה טעמים שונים ומרקמים. הגישו את הסלט בקיץ, כאשר הענבים השחורים בשיאם

2,937 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סלט עלים וענבים בוויניגרט רימונים של שף יוסי שיטרית. צילום: בועז לביא
סלט עלים וענבים בוויניגרט רימונים של שף יוסי שיטרית. צילום: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

חולטים את האספרגוסים במים רותחים עם הרבה מלח במשך כ-5 דקות. מסירים מהאש ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול.

2

חותכים את האספרגוסים לחתיכות בגודל של כ-4 ס"מ, מעבירים לקערה, ומערבבים עם שאר מרכיבי הסלט.

3

מערבבים היטב בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, עד לקבלת רוטב אחיד.

4

מסדרים את הסלט בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעדינות.