מתכון

סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר

סלט ירוק קליל ורענן שמתאים כליווי לכל ארוחה. מי הזהר מעניקים בישום רענן למנה

1,627 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ
סלט עשבי תיבול ואגוזים מסוכרים עם ויניגרט מי זהר של שפית סבינה ולדמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: חמוטל יעקובוביץ

להצלחת המנה חשוב להשתמש במוצר איכותי של מי זהר ובכמות קטנה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לוויניגרט

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הוויניגרט עד לקבלת רוטב אחיד.

2

מניחים את כל מרכיבי הסלט בקערה גדולה, מתבלים ב־3־4 כפות ויניגרט ומערבבים בעדינות. מגישים מיד.