מתכון

סלט פטריות ואטריות אורז בסירות חסה

סלט פטריות מוקפצות שמגישים על עלי חסה פריכים: כל ביס מלא במשחקי טעמים ומרקמים מפתיעים

14,795 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2016
סלט פטריות ואטריות אורז בסירות חסה. צילום: דניאל לילה
סלט פטריות ואטריות אורז בסירות חסה. צילום: דניאל לילה

לפטריות יש טעם עמוק ומרקם בשרני – בסיס אידיאלי למנות קלילות אך מספקות. וחוץ מזה הן גם דורשות מעט מאוד התעסקות ולכן הן פשוט מושלמות להכנת ארוחות בזק בעונה החמה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

מכינים את הפטריות:

1

מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים את כל הפטריות 3-2 דקות עד שהן צרובות מעט. מוסיפים שום ומקפיצים 2 דקות.

2

מוסיפים רטבים, צ’ילי קצוץ ומלח ומטגנים 3-2 דקות עד שהפטריות מוכנות. מצננים לטמפ’ החדר.

לפני ההגשה:

3

מניחים בתוך כל עלה חסה חופן אטריות אורז מבושלות ומעליהן כף גדושה מתערובת הפטריות. מקשטים בעלי כוסברה ואגוזים מסוכרים ומזלפים מעט מיץ לימון.