מתכון

סלט פנזנלה מולים

אידוי מעל יין לבן יחמיא מאוד גם לפירות ים. בינתיים קוצצים ירקות לסלט פנזנלה קיצי

565 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט פנזנלה מולים של סבינה ולדמן. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו
סלט פנזנלה מולים של סבינה ולדמן. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט

אופן ההכנה

1

מרתיחים בסיר מים עם כוס יין לבן.

2

מרפדים סלסילת אידוי ומסדרים את המולים על הריפוד בשכבה אחידה (אם אין מספיק מקום, מאדים בכמה סבבים).

3

מאדים כ-7 דקות עד שהמולים נפתחים לגמרי. את המולים שלא נפתחו זורקים!

4

מצננים את המולים, מוציאים אותם מהצדפה ומערבבים עם שאר חומרי הסלט. מגישים מייד.