מתכון

סלט פסטה ודגים

סלט נהדר שהוא ארוחה מלאה, של השפית איילת לטוביץ'

9,465 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלט פסטה ודגים של שפית איילת לטוביץ'. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
סלט פסטה ודגים של שפית איילת לטוביץ'. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה תימין, בצל, שום, מיץ לימון ושמן זית.

2

מחממים מעט שמן במחבת, מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל ומקפיצים אותם קלות עד שהם עשויים. מעבירים מיד לקערה עם תערובת הירקות ומערבבים. משהים כ־5 דקות.

3

מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומגישים בטמפרטורת החדר.