החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפסטה
לסלט
לרוטב פסטו ביין לבן
אופן ההכנה
פסטה
1
מבשלים את הפסטה 2 דקות פחות מהוראות היצרן, כדי שתישאר אל דנטה, ומעבירים למי קרח. מסננים מהמים ומשמנים את הפסטה במעט שמן זית.
רוטב
2
טוחנים במעבד מזון את כל חומרי הרוטב עד למרקם משחתי.
הרכבת המנה
3
קוצצים גס את הירקות לסלט. מניחים בקערת הגשה, מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מתבלים ברוטב ומערבבים שוב.
הגשה
4
מוסיפים מעל גבינת פרמזן מגוררת.