הויניגרט הזה יתאים גם לסלטי חסה או כרוב.
גיוונים:
• מחליפים את הקינואה בגרגרי כוסמין. מבשלים 40 דקות בסיר עם שפע מי מלח רותחים. מסננים ומצננים.
• לסלט טבעוני: מחליפים את הפטה באבוקדו גדול חתוך לקוביות גדולות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לוויניגרט תות ופרג
אופן ההכנה
1
מבשלים קינואה בסיר עם שפע מי מלח רותחים כ- 15 דקות עד שגרגרי הקינואה שקופים ורכים. מסננים ומצננים תחת מים זורמים.
2
מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
3
מערבבים את הקינואה עם יתר חומרי הסלט בקערה, מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומגישים.