מתכון

סלט קישואים ובצלים צרובים

את הסלט הזה אפשר להכין תוך כדי עבודה על מנות אחרות. רק חשוב לתת לירקות להצטנן היטב לפני ערבוב הסלט

3,932 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט קישואים ובצלים צרובים. צילום: shutterstock
סלט קישואים ובצלים צרובים. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות.

2

מסדרים קישואים ובצלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים 3-2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים את הירקות כ-15 דקות עד שהם משחימים.

3

מוציאים מהתנור, מפרידים את הבצלים לגלדים ומעבירים לקערה. מצננים.

4

מתבלים במיץ לימון ושמן זית ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עלי נענע ומגישים.