מתכון

סלט שעועית טרייה של ארז קומרובסקי

סלט קיצי ומרענן שמבוסס על שעועית צעירה, רכה ופריכה

9,895 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סלט כל מיני שעועית טריה של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
סלט כל מיני שעועית טריה של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

"מומלץ לשבור לשעועית קצת את המרקם בעלי ומכתש – רק כדי שהתבלינים יוכלו לחדור פנימה ולתת לה אקסטרה טעם. אם אין עלי ומכתש אפשר להשתמש בפטיש שניצלים".

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסת עגבניות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערית את כל מרכיבי הסלסה עד לקבלת תערובת אחידה. שומרים בצד. Ž .

2

כותשים את השעועית קלות במכתש ועלי. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ובמיץ ליים ומערבבים בידיים.

3

יוצקים את סלסת העגבניות על השעועית, מפזרים עלי כוסברה ופרוסות בצל ומערבבים קלות בידיים. מעבירים את הסלט לכלי הגשה, יוצקים מעל טחינה ומזלפים שמן זית (לא מערבבים)