מתכון

סלט שרימפס בלחם שיפון

כריך עשיר ופשוט להכנה, היישר מהמסבאות של ניו אינגלנד

1,756 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סלט שרימפס בלחם שיפון של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
סלט שרימפס בלחם שיפון של גוצ'ה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט שרימפס

אופן ההכנה

1

מרתיחים בסיר ליטר מים עם כף מלח, חולטים את השרימפס במשך דקה ומעבירים למי קרח. מסננים ומייבשים היטב.

2

מוציאים את בשר השרימפס מהקליפה ומניחים בקערה. מערבבים היטב עם שאר מרכיבי הסלט.

3

קולים קלות את פרוסות הלחם. מורחים בנדיבות מהסלט ומוסיפים חסה, בצל כבוש וקורנישונים ורוטב סרירצ'ה.