מתכון

סלט תפוחי אדמה, ארטישוקים ושפרוטים

הסלט הזה סוגר לכם ארוחת קיץ שלמה: יש בו חלבון (דגיגונים טעימים להפליא!), פחמימות וירקות כבושים וטריים

1,366 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

הימים החמים הם בדיוק הזמן לסלטים קלים שמכינים (וגם אוכלים) בלי להזיע. כדי להפוך את המשימה לפשוטה אף יותר, כדאי להצטייד במוצרי מזווה משובחים שאפשר לשלוף מהמדף, לצרף לירקות טריים, לגבינות ולנקניקים, ולהרכיב תוך דקות סלט עשיר במרקמים וטעמים.

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב:

אופן ההכנה

1

משקשקים את חומרי הרוטב בצנצנת עד לקבלת רוטב חלק.

2

מניחים את מרכיבי הסלט בקערה, יוצקים את הרוטב ומערבבים.