מתכון

סלט תפוחי אדמה וזיתים

השף אליאב גולדנברג מכין בזריזות סלט תפוחי אדמה יווני

14,199 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט תפוחי אדמה וזיתים של שף אליאב גולדנברג. צילום: שרית גופן
סלט תפוחי אדמה וזיתים של שף אליאב גולדנברג. צילום: שרית גופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהם רכים, ומיד בסיום הבישול מסננים ומקררים תחת מים זורמים. אם משתמשים בתפוחי אדמה גדולים, קולפים אותם לאחר הבישול, תפוחי אדמה קטנים אין צורך לקלוף.

2

מועכים קלות במזלג מחצית מתפוחי האדמה, ואת המחצית הנותרת חותכים לחצאים (או לקוביות בגודל כ-2 ס"מ אם משתמשים בתפוחי אדמה גדולים). מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים.