לטובת המתכון יש להכין מראש את מנת הארטישוק בריגול
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לדג כבוש
אופן ההכנה
כובשים את הדג:
1
פורשים נייר אפייה בתבנית שטוחה, מניחים כמצע מחצית מכמות המלח (גודל המצע כגודלו של נתח הדג), מניחים את הדג ומכסים במלח שנותר.עוטפים את הדג בשולי נייר האפייה ובניילון נצמד ומניחים לשעתיים בטמפטורת החדר. שוטפים את הדג ומייבשים היטב במגבת נייר. פורסים דק ומניחים בצנצנת עם שמן זית.
מכינים את הסלט:
2
מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מוסיפים נתחי דג כבוש (ללא השמן) ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.