מתכון

סלמון סקין

שימו לב - חייבים להכין ביום שמגישים

1,926 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
סלמון סקין של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
סלמון סקין של מיכאל גרטופסקי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מורידים את עור הסלמון עם 1 ס“מ של בשר הדג בעזרת סכין חד ומניחים בתבנית עם העור כלפי מעלה. מפזרים מלח גס בנדיבות ונותנים לעור להזיע כחצי שעה.

2

מנגבים היטב את המלח מהעור בעזרת מטלית יבשה.

3

צורבים במחבת חמה עם מעט שמן כשצד העור כלפי מטה עד שהעור נעשה שחום ופריך. מצננים.

4

חותכים לרצועות בעזרת מספריים או סכין חד ושומרים בטמפרטורת החדר עד ההגשה.